fbpx

NOVOSTI

Prednosti virtualnog ureda

Dani u kojima se budiš satima ranije kako bi se na vrijeme spremio i dovezao do posla su (srećom!) prošlost! Naime, tu su virtualni uredi koji su svakim danom sve popularniji i koristi ih sve veći broj ljudi.

home office
Pokušali smo u par točaka navesti osnovne prednosti virtualnih ureda:
 1. Djeluje pozitivno na okoliš
 • Zamisli da pola populacije radi od kuće, te na taj način smanji korištenje osobnih automobila? Na taj bi se način znatno smanjilo i zagađenje okoliša.
 1. Povećana produktivnost
 • Dokazano je da ljudi rade efektivnije bez stresa, a radeći iz udobnosti vlastitog doma količina stresa je uvelike smanjena. Upravo je to razlog zašto vodeće svjetske kompanije zapošljavaju sve veći broj radnika na ovaj način. Jer samo zadovoljan radnik je uspješan radnik. Slažeš se?
 1. Veći izbor zaposlenika
 • Teritorij zapošljavanja se proširuje na cijeli svijet, jedini je uvjet prisutnost interneta. Odlična stvar za sve poslodavce, nije li?
 1. Ušteda vremena
 • Samim time što se ne moraš buditi ranije kako bi se pripremila i našminkala za posao, štediš vrijeme, a da ne govorimo o tome koliko dragocjenog vremena gubiš u prometu. Napokon je i tome došao kraj!
 1. Pomaže pri širenju posla
 • Problem koji se pojavljuje pri širenju poslovanja je gdje smjestiti sve veći broj zaposlenika kada je mjesta u uredima sve manje.  Virtualnim uredom i taj je problem riješen!
 1. Manji troškovi
 • Ukoliko oduzmeš samo troškove najma poslovnog prostora i njegove režije već si u plusu, a to je idealan uvjet za početak poslovanja!
 1. Mogućnost zapošljavanja osoba s invaliditetom
 • Napokon posao koji vrlo jednostavno mogu obavljati i osobe s određenim fizičkim poteškoćama. Praktično, obzirno i neisključivo. Može li bolje?

Želiš primati novosti i tako unaprijediti svoje poslovanje? Super!

*Slanjem vašeg e-maila potvrđujete da se slažete sa Općim uredbama o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

IDIGITAL | 
DIGITAL MARKETING & DESIGN AGENCY

Poštujemo tvoju privatnost i u potpunosti smo u skladu sa novom Uredbom o zaštiti podataka (GDPR) koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine. Popunjavanjem kontakt forme ili slanjem elektroničke pošte putem ove stranice daješ suglasnost (privolu) za obradu osobnih podataka u svrhu ispunjenja tvojih upita.

KONTAKTIRAJTE NAS

PRONAĐITE NAS

ZATVORI