fbpx

NOVOSTI

Zašto je Virtual Office idealno poslovno rješenje

Da li i te pojmovi ured i uspješno poslovanje asociraju na moderne nebodere u staklu sa Wall Streeta? Nas da! Ured je oduvijek mjesto gdje ljudi svakodnevno dolaze kako bi ispunili svoje dnevne zadatke te odradili posao za koji su plaćeni. Sa druge strane svi koji su se ikada našli u situaciji da obavljaju ovakvu vrstu posla, dobro znaju da držanje fokusa i koncentracije ne traje kroz cijelu smjenu te da tajna produktivnosti leži u svega nekoliko sati. Također, iz dana u dan sve napreduje pa tako i sam način poslovanja, a virtualni uredi postaju sve veći hit kako u svijetu tako i kod nas. A zašto je to tako?

virtual office
  1. Troškovi virtualnog office-a znatno su manji od onog tradicionalnog. Ne plaćanje najma i režija svaki mjesec vodi do uštede, a svaka kuna viška dobro dođe, zar ne?
  2. Najam ovakve vrste ureda veoma je fleksibilan, vrši se na određen period (po želji), a dugotrajni ugovori o zakupu su napokon prošlost!
  3. Za osobe koje rade na daljinu ovo je idealno poslovno rješenje! Naime, jedino što im je potrebno je internet veza, a njihov je vlastiti izbor lokacija sa koje će obavljati zadatke. Idealno za putoholičare!
  4. Virtualni ured potiče očuvanje okoliša!
  5. Za poslodavce se proširuje područje potrage idealnih kandidata za rad radi toga što je moguće zaposliti osobu iz bilo kojeg kraja svijeta.
  6. Sama činjenica da ti šef ne stoji nad glavom, te da imaš svoju privatnost uvelike smanjuje svakodnevnu količinu stresa, te automatski na taj način povećava produktivnost.

Mislimo da bi  malo tko odbio ovakvu mogućnost rada, da može birati. Mi smo naveli samo nekoliko prednosti, a na tebi je da otkriješ ostale – jer virtualni ured je budućnost. Budi u toku!

Želiš primati novosti i tako unaprijediti svoje poslovanje? Super!

*Slanjem vašeg e-maila potvrđujete da se slažete sa Općim uredbama o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

IDIGITAL | 
DIGITAL MARKETING & DESIGN AGENCY

Poštujemo tvoju privatnost i u potpunosti smo u skladu sa novom Uredbom o zaštiti podataka (GDPR) koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine. Popunjavanjem kontakt forme ili slanjem elektroničke pošte putem ove stranice daješ suglasnost (privolu) za obradu osobnih podataka u svrhu ispunjenja tvojih upita.

KONTAKTIRAJTE NAS

PRONAĐITE NAS

ZATVORI